Fjalor Anglisht - Norvegjez:
Përkufizimi:
+3 rate 1. P R E S E R V E (v) to treat (esp. food) in a special way in order to stop it decayingto cure tobacco leavesto cure animal skins Fish, meat and other foods can be cured using salt or vinegar or by drying.
+2 rate 2. restore to health, make well; correct a bad habit; preserve food
+1 rate 3. anagram ecru
rate 4. something which restores health; prescribed treatment for an illness; office of a curate
rate 5. n charge, jurisdiction
rate 6. to change the physical, chemical, or electrical properties of a material by chemical reaction, by the action of heat and catalysts alone or in combination, with or without pressure. Specifically to convert a low molecular weight polymer or resin to and insoluble, infusible state.
rate 7. petroleum industry to age cement under specified conditions of temperature and pressure.
.
 
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme norvegjez dhe përkthimet për "cure":
Anglisht Norvegjez
Pra, kjo është se si ju thonë "cure" në norvegjez.
 
Konjugimi:
.
 
Shprehjet që përmbajnë "cure":
Anglisht Norvegjez
.
Deri tani, 4,883,880 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 25,885.
Tags: cure, helbrede, helbredelse, kur, kurere, Anglisht - Norvegjez Fjalor, Anglisht, Norvegjez
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga engelsknorskordbok.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0423 / 0.0317 (35)
Mbrapsht në krye